top of page

Driewieler
Driewieler is ontstaan uit een opdracht van Desmond Haneveer voor de minor songwriting aan Codarts in Rotterdam. Het nummer Wakker Dromen, de eerste single van Driewielers eerste EP ‘Relatietherapie’, werd voor deze opdracht geschreven door Julia en Thomas en vervolgens opgenomen door Silas. Deze samenwerking verliep zo goed dat ze besloten om, met z’n drieën, verder te gaan met het schrijven en maken van muziek. Het drietal heeft onwijs veel plezier in het maken van muziek en dat hoor je aan alles terug op hun debuutplaat.

Het bezoek aan Podium 107.1
Driewieler bracht op 7 januari 2023 voor het eerst een bezoek aan Podium 107.1. Het trio gaf een visitekaartje af in Woerden en vertelde uitgebreid over het ontstaan van de band. Er werd extra lang stil gestaan bij de debuut-EP 'Relatietherapie' en de achtergrond van de nummers. Waar halen de bandleden de inspiratie vandaan voor de teksten van de nummers over relaties? En wie van de drie is nu 'het beste in relaties'? Beluister het item - inclusief de drie LIVE nummers - hieronder terug:

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

Meer Driewieler?
Volg de band op Facebook en Instagram (@eentweedriewieler)!

Driewieler 500.jpg
bottom of page