top of page

Dean Presley

Dean Presley is een jonge singer/songwriter uit Alkmaar die zijn inspiratie haalt uit de pop, country, en folk van de late jaren '60 en de vroege jaren '70.  In zijn melodieuze songs hoor je af en toe echo's terug van bands als The Beatles, CSNY en andere (soft)rock en countrybands door wie hij is beïnvloed, maar voor alles klinken zijn liedjes onmiskenbaar als Dean Presley.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 27 mei bracht Dean voor het eerst een bezoek aan Podium 107.1. In het interview vertelde hij hoe muziek in zijn leven kwam en hoe hij cover speelde op verschillende plekken. Ook komt een bijzonder optreden in Coronatijd ter sprake. Zijn gloednieuwe single 'You're the One' krijgt verder veel aandacht in het gesprek. Het is zijn debuutsingle, maar Dean heeft al eens eerder muziek opgenomen. Wat is er met dat oude repertoire gebeurd? Beluister het item, inclusief de drie LIVE-nummers, hieronder terug!

Dean 1 - 500.jpg

Meer Dean?
Volg hem op Instagram!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page