top of page

Daniel Cane
Liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran die gaan over gebroken harten; het verliezen en het terug vinden van de liefde. Dat is Daniel Cane in een notendop. In vijf jaar tijd wist Daniel menig hart te veroveren. 650+ optreden door heel Nederland en een klein stukje Belgie, een waanzinnige debuut EP Ivory, en voorprogramma’s van o.a. The Golden Earring, Bløf, De Dijk, Fink, Danny Vera en meer. Je kon Daniel ook vinden op Lowlands, Pinkpop, tijdens de Popronde of gewoon intiem in je huiskamer. Niks is deze knuffelbeer te gek. Entertainment pur sang. Daniel zingt zijn zware verhalen vol emotie maar zorgt er ook voor dat iedereen die naar de show komt zich thuis meteen thuis voelt. De leukste muzikale rollercoaster die je mee hebt gemaakt. 2020 stond ondanks covid in teken van nieuwe muziek. Zo lanceerde Daniel allebei zijn EP’s in Azie en bracht hij in Nederland zijn nieuwe plaat “Songs for the quarantined” uit. Ook haalde hij verschillende playlists waaronder “New Alternative” en “stay tuned” van Spotify!

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 10 december bracht Daniel Cane voor de tweede keer een bezoek aan Podium 107.1. Hij blikte tijdens de uizending terug op de afgelopen jaren, waarbij wat langer werd stilgestaan bij zijn laatste EP en bij zijn plannen voor de toekomst. Ook haalt programmamaker Maarten Verduijn aan dat Daniel tijdens zijn vorige bezoek veel over zijn moeder vertelde. Welke waarde heeft ze in zijn leven en wat zijn de belangrijkste dingen die zijn moeder heeft meegegeven? Naast het gesprek speelde Daniel drie LIVE nummers. Beluister het item hieronder terug!

Daniel Cane 1 - 500.jpg

Meer Daniel Cane?
Volg hem op Facebook (@daniecanetherebellion) of op Instagram (@danielcanemusic)!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page