Coen & Leela
Coen & Leela is een muzikaal akoestisch duo met intieme Nederlandstalige luisterliedjes over persoonlijke thema's als liefde, eenzaamheid en hoop. Coen Teeuwen begon in 2008 met gitaarspelen, zingen en liedjes schrijven. Hij raakte geinspireerd door artiesten als Bruce Springsteen, Glen Hansard en Passenger. Leela Teeuwen-Prins begeleidt sinds 2014 Coen op cajon, drums en als backing vocal. Volgend jaar hopen ze hun debuut-EP 'Een Weg Naar Jou' uit te brengen.

Het bezoek aan Podium 107.1
In 2011 had Coen Teeuwen al eens een bezoek gebracht aan Podium 107.1. Hij trad destijds regelmatig op in de regio Woerden met Engelstalige singer-songwriterliedjes. Exact tien jaar later keerde Coen terug naar Podium 107.1, maar dan in een geheel andere hoedanigheid. Samen met zijn vrouw Leela vormt hij het duo 'Coen & Leela', waarmee hij Nederlandstalige liedjes vertolkt. Tijdens het interview vertelt het duo over hun muziek, over hun manier van samenwerken en over de EP die in 2022 moet gaan verschijnen. Ook wordt door middel van een 'mini-documentaire' teruggeblikt op dat bezoek van Coen aan Podium 107.1 in 2011.  Beluister het interview en de drie LIVE nummers hieronder terug!

Coen en Leela.jpg

Meer Coen & Leela?
Volg het duo op Facebook (@coenenleela) en op Instagram (@coenenleela)! Zet hun website www.coenenleela.nl in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl