Christopher Walkman
Christopher Walkman is een singer-songwriter uit Arnhem. Sinds het uitbrengen van zijn eerste album in 2014 schommelt zijn stijl heen en weer tussen oprechte akoestische folkliedjes en jangly slacker rock, met invloeden van Nick Drake en Bob Dylan naar Kurt Vile en Mac DeMarco. Sinds 2020 wordt Christopher bijgestaan door gitarist Mischa Hager, zowel op het podium als tijdens opnames. De EP ‘If I Had A Band Part 2’ is het eerste resultaat van deze samenwerking. 
Naast zijn eigen werk is Christopher ook kernlid van garageband Jellephant & The Phantoms en heeft hij veelvuldig samengewerkt met KINSMIT.

Het bezoek aan Podium 107.1
Christopher bracht op 2 april 2022 voor het eerst een bezoek aan Podium 107.1 (samen met zijn gitarist Mischa Hager). Tijdens het interview maakte programmamaker Maarten Verduijn een reis door zijn muzikale bezigheden, beginnend bij zijn kindertijd en eindigend bij zijn meest recente EP. Ook vertelt Christopher over de trip die hij door Duitsland maakte in de zomer van 2021. Hij speelde op mooie plaatsen op straat! Verder komen de toekomstplannen van Christopher en Mischa uitgebreid ter sprake. Beluister het item hieronder terug!

Meer Christopher?
Volg hem op Facebook via @christopherwalkman8 en op Instagram via @christopherwalkman!

Christopher 1 - 500.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl