Cas Ronckers
Cas Ronckers is een singer-songwriter en multi-instrumentalist die in 2013 de jongste 3FM Serious Talent ooit was. Ondertussen stond hij al op de Zwarte Cross en deelde hij het podium met o.a. Stevie Ann, Kensington en DeWolff. Gewapend met camper en gitaar begon hij vorige zomer pas écht aan zijn spirituele en muzikale zoektocht en ontstond zijn eerste solo-album dat begin deze zomer zal verschijnen.

Het bezoek aan Podium 107.1
Cas had in 2018 al eens een bezoek gebracht aan Podium 107.1 met zijn band. Een solo-bezoekje stond eigenlijk al in de lente van 2020 gepland, maar 'Corona' gooide roet in het eten. Op 8 mei 2021 kwam Cas dan eindelijk langs om te vertellen over zijn plannen. In de studio van RPL maakte hij met presentator Maarten Verduijn een kleine tijdreis, beginnend bij de start van zijn carrière in 2013. Ook vertelt Cas over de bijzondere zomer die hij afgelopen jaar beleefde. Beluister het interview én de drie LIVE nummers hieronder terug!

Meer Cas Ronckers?
Volg Cas op Facebook en Instagram via @casronckers. 

cas.jpg

Podium 107.1 is een magazine op RPL FM waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.