top of page

Cas Ronckers
Cas Ronckers is een singer-songwriter en multi-instrumentalist die in 2013 de jongste 3FM Serious Talent ooit was. Ondertussen stond hij met zijn band al op verschillende festivals waaronder de Zwarte Cross en deelde hij het podium met o.a. Marco Borsato, Kensington, en Di-Rect. Op dit moment is hij bezig aan zijn eerste solo-album en verricht hij werk als voice-over/stemacteur en componist voor een luisterboek en toekomstige animatieserie. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Cas bracht in 2017 voor het eerst een bezoek aan Podium 107.1 als onderdeel van de Marvin Dee Band. In de opvolgende jaren kwam hij met zijn eigen band, om vervolgens ook solo van zich te laten horen. Op zaterdag 22 oktober kwam hij naar Woerden om te vertellen over zijn plannen voor een debuutplaat. Verder kwamen twee interessante (en totaal verschillende) onderwerpen ter sprake. Allereerst vertelt Cas uitgebreid over zijn passie voor regressie en hypnose. Daarnaast vertelt hij over zijn nieuwe project: een hoorspel over de Messenkikker! We horen een fragment uit het hoorspel om hier een beeld van te krijgen. Beluister het interview én de drie LIVE-nummers hieronder terug. 

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

Cas Ronckers 2 - 500.jpg

Wil je Cas boeken voor een optreden of voor een QHHT-sessie? Mail naar casronckers@gmail.com

bottom of page