Cézanne
Onder haar tweede naam schrijft en produceert Cézanne muziek.

​Voor haar draait alles om het delen van emoties. Dit probeert ze door haar doorvoelde ervaringen te vertalen naar teksten die recht vanuit mijn hart komen. Door zichzelf kwetsbaar op te stellen hoopt ze de luisteraar uit te nodigen om hetzelfde te doen, en hiermee te verzachten en verbinden.
In Cézanne's muziek speelt vocale harmonie de hoofdtoon. Ze onderzoekt haar veelvormigheid in verschillende vormen en stijlen van muziek. De meeste inspiratie haalt ze uit 'ziel'-muziek: Haar songwriting is te omschrijven als een mix van neo-soul, jazz, R&B en indie-folk. ​In juni 2021 verscheen haar debuutsingle 'Make it last'. Na verschillende muzikale ervaringen met andere bands en projecten timmert ze nu met haar solo-project aan de weg. 

Cézanne 3.jpg

Meer Cézanne?
- Zet haar website www.puckcezanne.com in je favorieten!
 

- Volg haar op Facebook via @Cezanne en op Instagram via @puck.cezanne

Cézanne 2.jpg

Het item met Cézanne
Op zaterdag 7 augustus bracht Cézanne samen met toetsenist Marcel Petit een bezoek aan Podium 107.1. Tijdens het interview vertelt ze over haar creativiteit, die niet alleen tot uiting komt in de muziek, maar ook in film en theater. Ook wordt ze door programmamaker Maarten Verduijn aan de tand gevoeld over de manier waarop ze zich kwetsbaar opstelt in haar muziek. Verder licht ze haar nummers toe en vertelt ze over haar toekomstplannen. Beluister het item (inclusief de vier live nummers) hieronder terug!

Podium 107.1 is een magazine op RPL Woerden waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.