Björk Lommers
Björk Lommers is een zangeres met een eigen, hees maar soulful stem geluid! Zo eentje die je niet vaak tegenkomt; een beetje in de hoek van een Joss Stone, Grace van der Waal of Billie Eilish. Ze is begonnen met het inspreken van voice-overs voor parfum- en snoepreclames. Maar na het afronden van haar opleiding als camera-actrice en het zien van de documentaire van Amy Winehouse, besloot ze haar eigen muziek te gaan schrijven. Met haar muziek wil Björk een stem geven aan mensen die te maken krijgen met psychische problemen. 

Het item met Björk
Op 17 april had programmamaker Maarten Verduijn een interview met Björk. Tijdens het interview vraagt Maarten naar haar IJslandse roots en naar de herkomst van haar bijzondere naam. Ook wordt Björk's werk als filmactrice uitgebreid besproken. Welke rol is haar het meest bijgebleven? Het grootste deel van het gesprek gaat over haar muziek en over haar plannen voor de toekomst. Beluister het interview hieronder terug!

Podium 107.1 is een magazine op RPL FM waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.