top of page

Benjamin Koops
Benjamin Koops, geboren in 1986, Is een creatieve duizendpoot in het gebied van muziek, kunst, animaties  en performance, waar hij van kinds af aan mee is opgegroeid. Benjamin haalt inspiratie uit de constante beweging en ontwikkeling van natuur en cultuur, onderbewustzijn en geschiedenis. Geschreven muziek en teksten gaan vaak over de contrasten en verbanden van mens en natuur, de zoektocht en de worsteling van emoties en ratio. Naast zijn singer-songwriter liedjes schrijft Benjamin muziek voor zijn progressieve metalband, Acanthus. 

 

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 10 juni bracht Benjamin Koops een bezoek aan Podium 107.1. Tijdens het interview wordt uitgebreid gesproken over de brede creatieve interesse van Benjamin: schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie, multimedia en tekenen. Op muzikaal gebied is hij niet alleen singer-songwriter, maar is hij ook actief als lid van een progressieve metalband. Benjamin vertelt open over zijn muziek en over een ander talent: het schrijven van fantasyverhalen met bijbehorende tekeningen. Uiteraard komen zijn toekomstplannen uitgebreid aan bod. Beluister het item (inclusief de drie LIVE nummers) hieronder terug!

Benjamin2.jpg

Meer Benjamin Koops?

Zet zijn website www.benjaminkoops.com in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page