top of page

Anton Duivenvoorden
Anton Duivenvoorden is een 71-jarige muzikant uit Woerden. Zijn repertoire bestaat uit hippie-trail (muziek uit de jaren '60), country & western en Keltische muziek, Hij is een lage tenor en hij maakt qua gitaarspel gebruik van fingerpickingstyle en slide gitaar. Op jonge leeftijd was hij actief op het gebied van cabaret en speelde hij in ensembles in het Woerdense Klooster. Ook heeft hij solo gespeeld voor Thuisbus Woerden en heeft hij in verschillende kleine orkesten gespeeld. Voor zijn pensioen was Anton actief als huisarts, verpleeghuisarts en arts in de neuropsychiatrie. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 30 september maakten Mees Weststrate en Maarten Verduijn een uitzending van vijf uur, waarin teruggeblikt werd op het Akoestival. Dit Woerdense festival vond plaats op zondag 27 augustus. Anton gaf daar kleinschalige optredens op een bootje op de Single. Programmamaker Maarten Verduijn in Podium 107.1 met Anton in gesprek over zijn muzikale verleden, de tijd die hij op 18-jarige leeftijd doorbracht in Minnesota en over de rol die muziek in zijn leven heeft gespeeld. Daarnaast werd uiteraard teruggeblikt op het Akoestival. Anton speelde vier nummers LIVE in de uitzending. Beluister het item hieronder terug! 

Anton 500.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page