Anouk Holt
Anouk is een 19-jarige singer-songwriter uit Gouda. Ze begeleidt zichzelf op gitaar en af en toe speelt ze piano. Ze schrijft haar nummers vanuit gevoel. Inspiratie voor haar nummers haalt ze uit verschillende dingen, zoals uit gebeurtenissen die ze heeft meegemaakt. Haar geluid is ook divers, maar is het beste te plaatsen in de genres rock, country en pop-rock. Anouk treedt steeds vaker op, zoals evenementen, sociëteiten en in een restaurant in Gouda. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Anouk bracht een bezoek aan ons programma op 28 augustus 2021. Tijdens het interview vertelt ze over haar auditie aan de Rockacademie, over de YouTube-covers die ze regelmatig maakt en over de plannen die ze heeft voor het maken van een EP. Het komende jaar neemt Anouk een tussenjaar om zich te richten op haar carrière in de muziek. Tijdens het interview vertelt ze hoe ze dit jaar wil gaan invullen. Beluister het interview én de drie LIVE nummers hieronder terug!

Foto Anouk Holt.jpg

Meer Anouk?
Volg Anouk op Instagram via @anoukholtofficial en op haar eigen YouTube-kanaal Anouk Holt. 

De live-nummers
Tijdens het optreden speelde Anouk drie eigen nummers, namelijk 'I won't let go', 'Burning heart' en 'Control'. De nummers krijgen een plekje op de debuut-EP van Anouk, die in 2022 zal gaan verschijnen. 

Podium 107.1 is een magazine op RPL Woerden waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.