top of page

Anouk Holt
Anouk Holt is een jonge enthousiaste singer/songwriter van 20 jaar. Haar gitaar is haar soulmate! Ze kan van gevoelige ballads tot rock uptempo nummers schrijven, waarmee ze zoveel mogelijk mensen probeert te inspireren. Ze schrijft in het genres country en rock. Op het moment is ze weer volop bezig met nieuwe nummers schrijven waarvan ze hoopt om die in het aankomende jaar uit te kunnen brengen. Ze treedt regelmatig op en speelt naast haar zelfgeschreven muziek zeer bekende cover van Linda Ronstadt en Joni Mitchell tot aan Harry Styles!

 

Het bezoek aan Podium 107.1
Anouk Holt bracht op 3 december 2022 voor de tweede keer een bezoek aan Podium 107.1. Dit keer was ze te gast in een speciale Sinterklaasuitzending, waarin ook een sneldichter te gast was. Ze speelde vier nummers LIVE en ze ging uitgebreid in gesprek met programmamaker Maarten Verduijn. Er werd teruggeblikt op haar bezoek in 2021 en de focus werd gelegd op de dingen waar Anouk anno 2022 voor staat. Wat is er gebeurt met haar plannen voor een EP en de plannen voor een muzikale opleiding? Verder werd teruggeblikt op het Woerdense Akoestival, waar Anouk in de nazomer een optreden heeft gegeven. Beluister de items met Anouk hieronder terug!

Anouk Holt 1 - 500.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page