Annika de Haan
Annika de Haan is een 18-jarige singer-songwriter. In 2020 heeft ze een aantal liedjes opgenomen die op Spotify zijn verschenen onder haar eigen naam. Ze heeft een cd opgenomen met de naam 'ANNI'. Op de cd staan live-opnames. In september 2021 is ze begonnen als vocalist aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Hier volgt ze de pop-opleiding. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Annika bracht op 2 oktober 2021 een bezoek aan de RPL-studio's. Het gebouw was niet vreemd voor haar: in 2017 had ze al eens een bezoek gebracht toen ze met haar moeder Annette Vogel een optreden gaf. Inmiddels is Annika verder op het gebied van de muziek en heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. De combinatie van mooi gitaarspel en een indrukwekkend stemgeluid zorgde voor een prachtig optreden. In het interview vertelde Annika over haar start aan de Herman Brood Academie en over de EP. Ze speelde nummers met een persoonlijke lading, waarbij ze open vertelde over de achtergrond van de teksten. Na het optreden bleef Annika in de studio om het optreden van Francis & Bacon mee te maken. Beluister het interview én de drie LIVE-nummers hieronder terug!

Annika de Haan 1 - wix.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl