top of page

Anne Suzanne

Anne Suzanne (Amsterdam, 2016) is singer-songwriter, pianiste en zangdocente. Ze studeerde jazz zang aan het Conservatorium van Amsterdam en werkte met een waslijst aan nationale en internationale koren, producers en musici. Daarnaast is zij al 19 jaar oprichter van zangschool Singing Circle in Amsterdam. 
Met vier concerten in Amsterdam, Ubbergen en Kootwijk presenteert singer-songwriter Anne Suzanne zichzelf en haar werk aan Nederlandse muziekliefhebbers. In intieme setting vertelt ze zingend achter de piano haar eigen verhaal. Het afgelopen jaar bracht Anne Suzanne twee singles uit, namelijk ‘Parallel Universe’ en ‘I Am A Woman’. Songs over een jonge vrouw die terugkijkt op een allesbehalve saai leven, maar tegelijkertijd mijmert over alles dat nog moet beginnen. Jazzy levensliederen die beslist gehoord moeten worden. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Het optreden van Anne vond plaats tijdens de lockdown rond de kerstperiode van 2021. Anne had haar wintertour moeten cancellen, maar gelukkig kon het optreden in Podium 107.1 doorgaan. In het interview nam programmamaker Maarten Verduijn met Anne haar levensgeschiedenis en haar muzikale CV door. Zo werd teruggeblikt op de bijzondere pianolessen die Anne als kind had! Ze vertelt over de wintertour en over de singles die ze in 2021 heeft uitgebracht. Beluister het interview én de vier LIVE nummers hieronder terug!

Anne Suzanne 1.jpg

Meer Anne Suzanne?
Volg haar op Facebook (@anne.brattinga) en Instagram (@_anne_suzanne_). Zet haar website www.annesuzanne.com in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page