top of page

Aniek Maren

De Arnhemse singer/songwriter Aniek Maren schrijft over alle goede dingen in het leven en de scherpe randjes die het met zich meebrengt. Gewapend met zang, gitaar en loopplayer speelt ze catchy popsongs en intieme sferische luisterliedjes en weet ze je te raken met haar warme stemgeluid, hees als het moet en loepzuiver de hoogte in. Solo en met band stond ze al op veel podia, van huiskamerconcerten tot festivals zoals Horizontoer, Uitboulevard en Valkhof Festival, en was ze support act voor o.a. Wallis Bird. Ze tourde door Duitsland, Zwitserland en Italië en was in eigen land al te zien en horen bij o.a. Radio2, Luxor Live en Paradiso.

Het afgelopen jaar stond in het teken van het schrijven van nieuwe nummers voor de binnenkort te verschijnen EP. Deze mogen live natuurlijk niet ontbreken dus laat je verrassen door een nieuwe kant van Aniek die je nog niet eerder hebt gehoord!

Het bezoek aan Podium 107.1
Op 4 mei 2024 bracht Aniek Maren een bezoek aan Podium 107.1. Ze kwam uitgebreid vertellen over haar nieuwe project, waarbij ze de switch heeft gemaakt naar Nederlandstalige nummers. Ze vertelt over het ontstaan van deze nummers en ze vertelt hoe het was om deze nummers voor het eerst op een podium te spelen. Daarnaast komt het optreden in Luxor Live ter sprake, waarbij Aniek een optreden gaf in het voorprogramma van Wolke. Wie of wat is Wolke en welke connectie heeft Aniek met deze act? Beluister het item - inclusief de drie nummers - hieronder terug!

121212121212122 500.jpg

Foto van Aniek Maren is op zaterdag 4 mei 2024 gemaakt door Maarten Verduijn ná de uitzending.

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page