top of page

Akoestival 2023
Het Akoestival is een festival dat elk jaar aan het einde van de zomer georganiseerd wordt in het Woerdense Westdampark. Dit jaar vindt het festival plaats op zondag 27 augustus. Het terrein heeft een groot podium waar zo'n veertien bands optreden. Daarnaast varen er voortdurend bootjes op de singel, waar kleinere acts een optreden geven voor mensen die willen meevaren. Ook voor kinderen worden er activiteiten georganiseerd. Het Akoestival wordt gecombineerd met het Kunstpark, dat dit jaar het thema 'Camping De Kunstpark' heeft. Het kunstpark is een kramenmarkt waar kunstenaars en galerieën vertegenwoordigd zullen zijn, maar waar ook actieve kunst te bewonderen is.

Het item bij Podium 107.1
Op zaterdag 5 augustus maakte Podium 107.1 een uitzending die geheel in het teken stond van het Akoestival. Inge Roode en Nicole Sanders van de organisatie kwamen langs om alle ins-en-outs over het festival te vertellen. Inge is voorzitter en Nicole is verantwoordelijk voor de line-up. Tijdens het interview werd kort teruggeblikt op de editie van 2022 en vertelde het tweetal over de voorbereidingen van het festival. Aan het einde werden zowel Inge als NIcole geconfronteerd met fragmenten van hun eigen bands. Ook zij treden dit jaar op tijdens het Akoestival. Beluister het interview hieronder terug!

Op zaterdag 30 september maakt RPL een vier uur durende uitzending waarin wordt teruggeblikt op het Akoestival. In de eerste twee uur zijn interviews en sfeerimpressies te horen die tijdens het festival gemaakt zijn. In de laatste twee uur treden twee bands op.

Akoestival 1 - 500.jpg

Bekendmaking line-up
Luister de bekendmaking hieronder terug!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page