Akoestival 2022
Het Akoestival is een akoestisch versterkt muziekfestival met voor ieder wat wils. Het geeft muzikanten uit Woerden en omstreken een groot podium! Op zondag 28 augustus vindt de 17e editie van het Akoestival plaats, dat net als voorgaande jaren plaatsvindt in het Woerdense Westdampark. Er zijn optredens van bands op een groot centraal podium en daarnaast vinden er optredens van singer-songwriters en kleinere acts plaats in bootjes, die rondvaren op het water rondom het park. Tegelijkertijd met het Akoestival vindt het Kunstpark plaats, dat georganiseerd wordt door Cultuurplatform Woerden. 

Het item in Podium 107.1
Op zaterdag 6 augustus 2022 werd er samen met de organisatie van het Akoestival een speciale uitzending gemaakt die volledig in het teken stond van het festival. Inge Roode en Nicole Sanders van de organisatie werden uitgebreid geïnterviewd, er trad een band op die ook op het Akoestival zou staan en de line-up werd officieel bekend gemaakt. Tijdens de uitzending vertelde de organisatie over de ontwikkelingen bij het bestuur, het effect van Corona op het festival en over het opstellen van de line-up.  Beluister hieronder het interview met de organisatie terug! 

Programmamaker Maarten Verduijn mocht in de loop van de uitzending de line-up van het Akoestival bekend maken, zowel van het grote podium als van de bootjes. Rechts van deze pagina zie je de line-up en hieronder hoor je de bekendmaking door Maarten!

Akoestival - 500.jpg

LINE-UP AKOESTIVAL 2022
HET GROTE PODIUM

13:00 uur - Chill
13:30 uur - Könst
14:00 uur - Sloops
14:30 uur - The Comfort Club

15:00 uur - Raising Hats

15:30 uur - Rosy Finch

16:00 uur - Rock Division
16:30 uur - Funk This
17:00 uur - The Veins
17:30 uur - POPEHEAD
18:00 uur - The Radiance
18:30 uur - HIPPZ

LINE-UP AKOESTIVAL 2022
DE BOOTJES

Drake 4
TeeBeeBrown
Dicky Rosewater Trio
Geertjan Aleven
Pretty Small
Shacoustic
Jentl van Veen

Yellow Caravan
Anouk Holt
Harrison Dean
Anton Duivenvoorden
Elusive
GRIETJEBIE

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl