Home Wat is Podium 107.1 Artiesten Archief Agenda Gespot Colofon
Sured
Sured (Sjoerd Raaijmakers) is 22 jaar en woont in Utrecht. Als singer-songwriter treedt hij door het hele land op, van intieme huiskamerconcerten tot festivals en landelijke radio. In 2014 mocht hij zijn nummer Ocean Ride op TV spelen bij De Beste Singer-songwriter van Nederland. Geďnspireerd door hedendaagse singer-songwriters schrijft hij Engelstalige nummers met een boodschap.

 
Het bezoek aan Podium 107.1
Het team van Podium 107.1 volgt Sured al sinds 2011 en probeert hem te steunen bij alle grote mijlpalen binnen de muziek. Bij zijn aankomst in de studio werd hij enthousiast ontvangen door de redactie en werd hij direct weer geconfronteerd met de gekkigheid van het team van Podium 107.1. In de studio kwam Sured in contact met Josephine Zwaan, die hij nog kende van zijn deelname aan 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'.
Tijdens de uitzending speelde Sured drie sterke nummers. Ook had Podium 107.1 een primeur: Sured vertelde voor het eerst publiekelijk over zijn bijzondere muzikale plannen voor 2016 en 2017!
Sured bleef na zijn optreden in de studio om het optreden van Josephine Zwaan mee te maken en om koffie te drinken.

 
Het item met Sured
Beluister hieronder het hele item met Sured, inclusief de drie live nummers. In het interview wordt aan Sured gevraagd wat volgens hem tot nu toe de drie hoogtepunten uit zijn carričre zijn. Ook komt kort zijn studie Sociale Psychologie aan bod. Echter, het belangrijkste deel van het interview is gewijd aan een onthulling: Sured vertelt over zijn plannen voor een tour door heel Nederland en over zijn nieuwe EP, die later dit jaar moet gaan verschijnen.
 

 

 


13 februari

2016


Op deze datum was Sured te gast in ons programma. De nummers "Seek", "The days are gone" en "Building bridges" werden live gespeeld.

Meer Sured?
Zet de website www.suredmusic.com in je favorieten!
Sured vlak voor de uitzending (foto: Dave Hammelburg)


Tekst: februari 2016
Bron: Sured en aflevering 316 van Podium 107.1
Techniek: Chris van Leeuwen
RPL FM