Home Wat is Podium 107.1 Artiesten Archief Agenda Gespot Colofon
Sanne Seutter             
Sanne Seutter is een Nijmeegse Singer-Songwriter. Als solo artiest maakt ze van ieder optreden een belevenis en laat ze haar muziek spreken. Ze heeft iets speciaals waardoor ze er flink boven uit steekt. Sanne betreedt sinds 2013 onder haar eigen naam het podium. Met muziek geïnspireerd door artiesten als Daugther en K’s Choice. De nummers gaan over de heftige aspecten van het leven maar weten vaak toch nog een hoopvolle klank te bereiken. Sinds het ontstaan heeft ze al menig festival en podia aangedaan. Haar optreden op de Vierdaagsefeesten ziet ze als één van de mooiste optredens. Daarnaast besteedt Sanne veel tijd aan het schrijven van haar debuut album. Na positief ontvangst van verschillende demo’s, belooft dit een bijzondere plaat te worden. Haar show is het best te omschrijven als intiem, dromerig en vol van leven! Momenteel timmert Sanne ook aan de weg met haar band Death by Decaf. Daarnaast is ze actief als muzieklerares, waarin ze zich met name richt op zang.
 

 
Het bezoek aan Podium 107.1
Sanne werd tijdens haar bezoek vergezeld door de drummer van haar band. De hoffotograaf van Podium 107.1 wist haar mooi te portretteren tijdens een kleine fotoshoot voor de uitzending. Sanne bereidde zich grondig voor op haar optreden. Van tevoren sloot ze zich op in één van de studio's om goed in te kunnen spelen. De nummers die Sanne speelde riepen veel emotie op. Eén luisteraar prees Sanne om haar bijzondere stemgeluid.

 
Het item met Sanne
Beluister hieronder het hele item met Sanne, inclusief de drie live nummers. In het interview vertelt Sanne openhartig over de oorsprong van haar teksten. De beste composities ontstonden in een periode waarin ze kampte met depressies. Verder vertelt Sanne over haar band Death by Decaf, waarmee ze momenteel een coachingstraject doorloopt om verder te komen. Aan het einde van het interview krijgt Sanne een moeilijke vraag: als ze een EP mocht opnemen met covers, welke twee nummers moeten er dan sowieso op komen te staan?


 

18 februari
 2017

Op deze datum was Sanne Seutter te gast in ons programma. De nummers "All alone", "Wondering" en "People of the night" werden live gespeeld.
 

Meer Sanne?
Volg Sanne op Facebook en klik hier om naar haar website te gaan!
 
Tekst: februari 2017
Bron: Sanne Seutter en aflevering 364 van Podium 107.1
Foto's: Dave Hammelburg
Techniek: Marco van der Meer en Chris van Leeuwen - RPL FM