Home Wat is Podium 107.1 Artiesten Archief Agenda Gespot Colofon
No Pasa Nada                             
No Pasa Nada bestaat uit Leon Joshua en Guido Lennard. Met elkaar speelden ze in diverse alternatieve rockbands om uiteindelijk een singer-songwriter duo te vormen. In 2015 besloten ze om een demo-voor-de-vrienden op te nemen die zeven eigen nummers bevat. De demo werd opgenomen in de huiskamer van Guido en kreeg de naam 'Looking for places'. In de zomer van 2016 volgde het eerste optreden, waarna er al snel meer volgden. No Pasa Nada speelt eigen liedjes die zich niet snel in een hokje laat plaatsen. Van meeslepende stampers tot kleine luisterliedjes. Melancholisch, melodieus met een eigenzinnige bite en een overtuigende live performance. Leon en Guido hebben bij een aantal nummers een clip gemaakt, waaronder de bijzondere video bij het nummer 'Lost and found'. Het duo maakt momenteel een transformatie door, waarbij een donkerder en melancholischer geluid naar voren komt. Leon en Guido hebben al een aantal nummers klaarliggen die ze willen opnemen voor een volgende plaat. Hiervoor hebben ze echter nog geen concrete plannen. No Pasa Nada hoopt door middel van optredens een steeds groter gebied van Nederland te kunnen veroveren.
 
Het bezoek aan Podium 107.1
Direct bij binnenkomst werd duidelijk dat Leon en Guido een leuke chemie hebben. Ze waren met veel humor en gezelligheid aanwezig in de RPL-studio's. Tijdens het optreden kreeg No Pasa Nada de aanwezigen in de studio stil met hun donkere geluid, de krachtige stem van Leon en de bijzondere opbouw in de nummers. Onder de aanwezigen was zangeres Petra Bassant, die een uur eerder op het podium stond als onderdeel van het duo Petra & Wiarda. Zij was na het optreden van No Pasa Nada zó onder de indruk dat ze zanger Leon direct omhelsde.
 
Het item met No Pasa Nada
Beluister hieronder het hele item met No Pasa Nada, inclusief de drie live nummers. Aan het begin van het interview stellen Leon en Guido elkaar voor aan de luisteraars en vertellen ze over de muzikale dingen die ze samen hebben gedaan. De demo 'Looking for places' komt uitgebreid aan bod. Ook komt de band tussen Leon en Guido ter sprake: in hoeverre is hun contact veranderd sinds ze samen een muzikaal duo zijn? Ook komen de muzikale voorkeuren van het duo ter sprake. Aan het einde vraagt programmamaker Maarten Verduijn naar de plannen voor de toekomst. Welke plannen hebben ze voor het opnemen van de opvolger van hun debuut-EP?
 


24 maart
 
2018

Op deze datum was No Pasa Nada te gast in ons programma. De nummers "Pretend", "Between the walls" en "Down town" werden live gespeeld.
 

Meer No Pasa Nada?
Volg hen op Facebook en klik hier om naar hun website te gaan!

 

Tekst: maart 2018
Bron: No Pasa Nada en aflevering 419 van Podium 107.1
Foto's: Dave Hammelburg.
Techniek: Chris van Leeuwen, Marco van der Meer en Tijmen Gol.
RPL FM