Home Wat is Podium 107.1 Artiesten Archief Agenda Gespot Colofon
Naomi Snell                                
Naomi Snell is een Nederlands singer-songwriter. Vanaf haar vierde begon ze viool en piano te spelen en vanaf haar 16e leerde ze zichzelf de gitaar en zang. Naomi is vooral opgegroeid in een klassieke wereld en componeerde al op jonge leeftijd liedjes op de piano. Vanaf haar 18e begon ze haar eigen nummers te schrijven en is ze hard op weg carrière te maken. In 2015 was ze tafelgast bij Matthijs van Nieuwkerk in ‘De Wereld Draait Door’. In 2016 zat ze in het elftal van ‘Giels Talentenjacht’, waardoor ze de kans kreeg om op verschillende festivals te mogen spelen, en was meerdere malen te horen op radio 3fm. Op 15 november was het optreden met het 11tal in Paradiso, Naomi zong hier o.a. een duet met Boris (a.k.a. Bo Saris). In november 2016 werd ze gevraagd om de commercial van de Bijenkorf in te zingen. Hier maakte ze een langere versie van wat nu op Spotify/iTunes/Deezer te beluisteren is. 
 
Het bezoek aan Podium 107.1
Naomi bracht een bezoek aan de RPL studio's tijdens een zonnige Bevrijdingsdag. Haar manager/roadie was meegekomen en hij nam plaats in het publiek om Naomi's optreden mee te maken. Naomi kwam tijdens haar bezoek in contact met singer-songwriter Marvin Bergh, die een uur na haar op ons podium zou spelen. Samen spraken ze over hun gemeenschappelijke muzikale passies.
 
Het item met Naomi
Beluister hieronder het hele item met Naomi, inclusief de drie live nummers. Aan het begin van het item beantwoord Naomi een vraag die de laatste tijd aan meerdere artiesten gesteld wordt: welke drie dingen moeten de luisteraars van haar weten om een goed beeld van haar te krijgen? Naomi's antwoord is verrassend! Na deze openingsvraag wordt een kleine reis door de tijd gemaakt, beginnend bij de kindertijd van Naomi en eindigend bij 'Giels Talentenjacht' en De Wereld Draait Door'. Momenteel is Naomi druk aan het schrijven. Ze hoopt op termijn nieuw materiaal te kunnen releasen en zich te kunnen presenteren aan een groot publiek. Aan het einde van het item vraagt programmamaker Maarten Verduijn door over haar schrijfproces: hoe ziet dat schrijfproces er precies uit en welke thema's komen er naar voren in haar nummers?

 


5 mei 2018

Op deze datum was Naomi Snell te gast in ons programma. De nummers "Cry baby", "No difference" en "My best friend" werden live gespeeld.
 

Meer Naomi?
Volg haar op Facebook!
 


Tekst: mei 2018
Bron: Naomi Snell en aflevering 425 van Podium 107.1
Foto's: Dave Hammelburg - Techniek: Marco van der Meer
RPL FM