Home Wat is Podium 107.1 Artiesten Archief Agenda Gespot Colofon
Jaimy Versteeg             
Jaimy is een jonge singer-songwriter uit Zeeland die zichzelf begeleid op gitaar en ukelele. Een meisje met moreel-volle verhalen uit haar privť leven. Door diep in te gaan op haar scenes creŽert zij een band met het publiek. Intieme liedjes, voor een intieme crowd. Sinds een aantal jaar timmert Jaimy steeds professioneler aan de weg als muzikante en treedt ze meer naar buietn met haar nummers. Ze deed drie keer met groot succes mee aan de Kunstbende. Ook stuurde Jaimy een nummer in voor 'Giels Talentenjacht'.
In 2016 is Jaimy begonnen met een studie aan de Nederlandse Pop Academie in Utrecht. Ze heeft juist voor deze opleiding gekozen omdat ze zich verder wil bekwamen op het gebied van songwriting. Sinds 2016 is Jaimy ook muzikaal actief met het duo Lemonaze (samen met Izzy Goossen).
 
Het bezoek aan Podium 107.1
Bij binnenkomst werd Jaimy meteen gestrikt voor iets nieuws: voor het webitem 'Podium Backstage' werd ze gevraagd om een liedje te spelen dat gefilmd werd door Rozamaryn Orsel. Samen met Marco van der Meer produceerde Rozamaryn een filmpje dat dezelfde avond nog op YouTube te zien was. (Klik hier om het filmpje te bekijken).
Jaimy genoot van de gezelligheid in de studio. Het genoegen was wederzijds: meerdere mensen vroegen haar om nog eens terug te komen in Podium 107.1, bijvoorbeeld met Lemonaze of samen met haar vriend Django Boegheim.
Jaimy kreeg leuke reacties op haar radio-optreden. Met name de zangstem werd geprezen. Eťn luisteraar gaf aan dat ze een mooie radiostem heeft. Is Jaimy een discjockey in de dop?
 
Het item met Jaimy
Beluister hieronder het item met Jaimy, inclusief de drie LIVE nummers. Aan het begin van het interview krijgt Jaimy de opdracht om zichzelf voor te stellen aan de hand van vijf woorden. Vervolgens komt de opleiding van Jaimy aan bod, namelijk de Utrechtse Pop Academie. Verder wordt Jaimy de hemd van het lijf gevraagd over haar jeugd in Zeeland, het duo Lemonaze (waar ze samen met Izzy Goossen deel van uitmaakt) en haar plannen voor de toekomst.
  


25 februari
 2017

Op deze datum was Jaimy Versteeg te gast in ons programma. De nummers "All alone", "Wondering" en "People of the night" werden live gespeeld.
 

Meer Jaimy?
Volg Jaimy op Facebook!
 
Tekst: februari 2017
Bron: Jaimy Versteeg en aflevering 365 van Podium 107.1
Foto's: Dave Hammelburg
Techniek: Chris van Leeuwen - RPL FM