Home Wat is Podium 107.1 Artiesten Weekgasten Agenda Gespot Colofon
De huisfotograaf
Sinds 2016 is het team van Podium 107.1 uitgebreid met Dave Hammelburg. Dave kent het radiowereldje maar al te goed: hij heeft van jongs af aan ervaring opgedaan bij verschillende radiostations. Inmiddels maakt hij al jaren het programma 'Flashback' bij RPL FM. Dave is zich gaan specialiseren in de fotografie en is sinds twee jaar actief met 'DaVision'.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleine fotosessie
Aan het begin van elke uitzending is Dave aanwezig bij de ontvangst van de artiesten die komen optreden in Podium 107.1. Hij neemt ze na een kop koffie even apart voor een kleine fotosessie. In overleg met de artiesten wordt een geschikte plek gekozen voor de foto's. Uiteraard kunnen de gasten daarbij hun wensen aangeven. Dave kiest uiteindelijk één foto uit die de artiesten in hoge resolutie in hun bezit krijgen.
(foto links: zangeres Marloes Veenstra van de band 'Trem')


 
De foto's van Dave
Dave heeft de afgelopen periode veel artiesten voor de lens gehad. Hierbij is sprake van variatie tussen landelijke artiesten en artiesten die op lokaal niveau actief zijn. Ongeacht van de persoon voor de lens weet Dave geregeld het juiste moment te kiezen voor een spontane maar professionele foto.
Een deel van Dave's foto's verschijnt op de artiestenpagina's van de site van Podium 107.1, maar de foto's zijn ook te bewonderen op de Facebook-pagina 'Podiumfoto's'.
(foto rechts: de band 'Save the Date')

 

 

 


Meer foto's?

Als er vraag is naar meer foto's, kan er samen met Dave gekeken worden wat de mogelijkheden zijn. Hij kan ingehuurd worden voor een uitgebreidere fotosessie voor persfoto's/bandfoto's. Afspraken over het aantal foto's, de vorm en de prijs worden gemaakt in overleg. (foto links: singer-songwriter Fabian met zijn band)

 

Podium 107.1


Dave Hammelburg van DaVision is bereikbaar via dave@rplfm.nl. Ook kun je hem volgen op de website www.davision.vpweb.nl en de Facebookpagina 'Podiumfoto's'.

(foto boven: singer-songwriters Thomas Pieters en Nick Pilmeyer)
 

(foto boven: singer-songwriter Little Giant)