Home Wat is Podium 107.1 Artiesten Archief Agenda Gespot Colofon
Foggy Trail
Foggy Trail is een band rond de eigenzinnige singer-songwriter Wim Klever, die Engelstalige songs schrijft op basis van ervaren emoties die her en der in de kelder van zijn leven liggen opgeslagen. Altijd weer een verrassing welke opgepikt wordt om een song van te maken en hoe die song dan uitpakt. Even het stof eraf en een beetje kneden, en dan ontstaat er wat moois. Aparte en zeer gevarieerde songs. De songs variëren van heftig tot rustig en andersom. Basis is de akoestische gitaar, maar met de band zijn de songs uitgewerkt tot volwaardige songs. De band repeteert eens per twee weken in een eigen studio in Oudewater. Naast Wim bestaat de band uit drummer Leo Spanenburg, gitarist Paul Sangers en bassist Rob Troost. Op 28 augustus zal Foggy Trail optreden op het Woerdense Akoestival. 
 
Het bezoek aan Podium 107.1
Foggy Trail was te gast n.a.v. hun komende optreden op het Akoestival. De uitzending van 6 augustus was dan ook in het geheel gewijd aan dit festival. De band ging tijdens de uitzending mee in de grappige fratsen van het team van Podium 107.1: de bijzondere fotomomentjes en de pesterijtjes onderling. Los daarvan stond de muziek op één. Er werd ruim de tijd genomen voor een goede soundcheck en het interview werd kort voorbesproken. Tijdens het interview wisselden informatie, diepgang en gezelligheid elkaar af.
 
Het item met Foggy Trail
Beluister hieronder het hele item met Foggy Trail, inclusief de vier live nummers. Tijdens het interview wordt gesproken over de nummers die Wim schrijft, de manieren waarop hij inspiratie op doet en de repetitieavonden van de band. Ook vertellen alle bandleden wat ze het mooist vinden aan het spelen met Foggy Trail.

 

 

 


6
augustus 

2016


Op deze datum was Foggy Trail te gast in ons programma. De nummers "All the girls", "Health", "Your eyes" en "My book" werden live gespeeld.
 

Meer Foggy Trail?
Klik hier om naar de website van de band te gaan en volg Foggy Trail op Facebook!Tekst: augustus 2016
Bron: Foggy Trail en aflevering 339 van Podium 107.1
Techniek: Yannick Croiset, Niels Wakker en Patrick Schalkwijk - RPL FM