Home Wat is Podium 107.1 Artiesten Archief Agenda Gespot Colofon
C the Family
C the Family is
een groep mensen die samen spelen met een hoger doel. De band maakt nummers die lekker in het gehoor liggen met een sausje van country en funk met easy listening. C the Family wil de mensen wat hoop geven door de nummers heen die ze spelen in deze grauwe, koude wereld! Kortom: een swingende boodschap waar je niet om heen kunt.
C the Family begint een begrip te worden in Woerden en de wijde omgeving. De band speelde meerdere malen op het Akoestival en ze was ook te horen op de Theateravond van de Woerdense Vakantieweek.
Naast covers heeft de band een eigen nummer in het repertoire. Het plan bestaat om nummers te schrijven en misschien een album op te nemen!

 
Het bezoek aan Podium 107.1
C the Family bracht een bezoekje aan de RPL studio's tijdens een druiligere zaterdag in december. De aanwezigheid van de band zorgde voor reuring en gezelligheid in de studio! Bandlid Willem had een camera bij zich en legde op een ludieke wijze de gebeurtenissen in de studio vast op film. De band gaf tijdens het interview aan dat ze graag een sprankje hoop brengen in een donkere, grauwe wereld. In de studio kregen de bandleden het in ieder geval voor elkaar om een glimlach op de gezichten te toveren! Ook kon bijna niemand stil blijven staan bij de drie ritmische nummers.
 
Het item met C the Family
Beluister hieronder het hele item met C the Family inclusief de drie live nummers. In het interview trapt zangeres Conny af door de bandleden stuk voor stuk voor te stellen. Elk bandlid komt kort aan het woord. De rol van het geloof, de eigen nummers en de plannen voor de toekomst komen uitgebreid aan bod. Het interview wordt afgesloten met een moeilijke vraag voor Conny: de band wil graag een sprankje hoop oproepen bij mensen, maar bij welk optreden is dit C the Family ooit het meest gelukt?


 


 

17 december
 2016

Op deze datum was C the Family te gast in ons programma. De nummers "Nobody's gonna bring me down", "There may be tears", en "The midst of all things" werden live gespeeld.
 

Meer C the Family?
Volg de band op Facebook!


Tekst: december 2016
Bron: C the Family en aflevering 352 van Podium 107.1
Techniek: Yannick Croiset en Patrick Schalkwijk - RPL FM